Манчестър Юнайтед спечели първия си трофей от шест години в неделя,

...
Манчестър Юнайтед спечели първия си трофей от шест години в неделя,
Коментари Харесай

Гуардиола за Юнайтед: Рано или късно трябваше да се случи

Манчестър Юнайтед спечели първия си трофей от шест години в неделя, откакто победи Нюкасъл Юнайтед с 2:0 във финала на Карабао Къп. Отборът на Ерик загар Хаг също към момента е в конкуренцията за купата във Висшата лига дружно с Манчестър Сити на Пеп Гуардиола и водача Арсенал, а се бори и във ФА Къп, както и в Лига Европа.

С един извоюван трофей към този момент, се допуска, че е в ход нова славна епоха на " Олд Трафорд " и Гуардиола се съгласява, че Юнайтед се завръща.

" Рано или късно би трябвало да се случи, нали? Трябва да се случи. Ако похарчат малко повече пари, да. Защото не са харчили, нали? Нормално е, те са в позицията, в която нормално би трябвало да бъдат. Реалността е, че два тима, Ливърпул и ние, се представихме необикновено добре в числата ", показа Гуардила.

Откакто завоюва Лига Европа през сезон 2016/17, Манчестър Юнайтед е похарчил 685 милиона паунда за входящи прехвърляния спрямо 660 милиона паунда на Манчестър Сити. Съобщава се, че общите им чисти разноски възлизат надлежно на 527 милиона паунда и 162 милиона паунда.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР